Tko smo?

Pozivni znak: VJEČNO MLAD RADIO LABIN

Adresa: Rudarska 3b 52 220 Labin

Oib: 76567298947

Radio Labin je privatna, komercijalna i neovisna radijska postaja. Emitira 24 sata programa dnevno na frekvencijama: 93,2 MHz ; 95,0MHz ; 99,7MHz i 91,0MHz koje omogućuju veliku pokrivenost FM signalom na području čujnosti s više od 250 000 stanovnika!

Signal pokriva cijelu istočnu Istru od Pule do Opatije, dio središnje Istre do Žminja, kao i dio Primorsko-goranske županije, uključujući Rijeku i otoke Cres i Krk. Osim klasičnog FM signala, Radio Labin je i multimedijski doživljaj i možete nas slušati putem live streaminga na službenoj web stranici. Osim toga, radio možete ''čitati'' putem naše internetske stranice www.radiolabin.hr, te pratiti na društvenim mrežama: Facebooku, Twiteru, Instagramu, Mixcloudu, Soundcloudu i YouTubeu.

Započeli smo s emitiranjem 26. ožujka 1996. i od tada ne prestajemo pričati i svirati. Obogaćeni smo s puno uspomena, životnih promjena, albumom lijepih slika i sve smo ih zajedno punili, vi i mi zajedno, poštovani slušatelji!

Zahvaljujemo vama, dragi naši slušatelji, što smo postali vaš prijatelj s kojim nikad niste sami! Hvala vam što ste nam dali priliku da budemo vaša pozadina dok radite i da budemo putnici kroz vaš život. Hvala što nam vjerujete!

Cjelokupnu upravljačku, marketinšku, tehničku i programsku strukturu čini tim od 8 (osam) inovativnih, zabavnih i šarmantnih djelatnika i 3 (tri) vanjska suradnika. 

U svojim osnovnim značajkama program Radio Labina je zabavan, informativan, edukativan, potiče kreativnost, inicijativu, razvoj novih ideja bilo da je riječ o pojedincu ili široj društvenoj zajednici. Radio Labin čvrsto se drži zadanog cilja – a to je postati i ostati pravi javni servis građana i slušatelja.

Mi smo otvorena pozornica našeg okruženja, glasno izgovaramo i progovaramo o svim zbivanjima i nastojimo biti koristan, stalnoprisutan i nenametljiv prijatelj svakog doma, automobila i radnog mjesta koji zabavlja, savjetuje, informira i doprinosi pluralizmu mišljenja sredine u kojoj djeluje.

Naš cilj ostaje i dalje jedan i iskren: istinita i brza prezentacija aktualnih zbivanja, njegovanje tradicije i zaštita kulturne baštine, zabavljati i uljepšavati svakodnevnicu naših slušatelja.

Osnovni moto u stvaranju i realizaciji budućeg programa bit će i nadalje afirmacija svih značajnih ljudskih i društvenih vrijednosti, promicanje pozitivnih društvenih kretanja, stvaranje raspoloženja, poticanje pozitivnih emocija u duhu VJEČNO MLADOG RADIO LABINA.