Lokalne vijesti

 

 

15.12.2021

Dobar vikend za ekipe Labinske škole rukometa

Budući da se u svim natjecanjima polako bliži pauza proteklog  vikenda, polaznici Labinske škole rukometa imali su nešto manji broj utakmica nego što su navikli. Utakmice su odigrale ekipe  U17 i U15 te najmlađi minići U9. U kategoriji U17 RK Rudar Adria Oil odigrao je zaostalo 1. kolo 1. HRL regija 1 u  kojem su igrali utakmicu parova protiv RK Arene Pula. S obzirom da su kovari napokon bili u kompletnom sastavu, uz svo sportsko poštovanje prema protivniku, možemo slobodno reći kako visoka pobjeda od 32:23 nije bila upitna. Kovari na pauzu odlaze na 9. mjestu sa 6 osvojenih bodova u 9 odigranih utakmica dok se na vrhu tablice nalaze Zamet sa 21 te Buzet sa 19 bodova.  RK Rudar Adria Oil je i u kategoriji U15 odigrao utakmicu parova protiv RK Arene Pula u sklopu zaostalog 1. kola 1. HRL regija 1 i isto tako upisao pobjedu 24-16. Mladi kovari na  pauzu odlaze na lijepom 4. mjestu sa 11 osvojenih bodova u 11 odigranih utakmica. 

Vrh tablice drže Zamet s 18 i Trsat sa 16 bodova. Kategorija U9 kovara je odigrala 3 utakmice Županijske rukometne lige i to zaostale utakmice 1. kola protiv RK Buzeta, 6. kola protiv RK Poreča i 7. kola protiv RK Arene Pula. 

Prvu utakmicu protiv Poreča odigrali smo lošije nego inače, dečki su izgledali kao da još uvijek spavaju tako da smo imali puno krivih dodavanja što u mini rukometu svaki protivnik vrlo brzo kažnjava, što je ovoga puta bio slučaj. U druge dvije utakmice protiv Buzeta i Arene Pula bilo je to puno bolje, smanjili smo greške na minimum, puno smo trčali i dečki su nakon laganog buđenja ispunjavali sve ono što smo se i dogovorili tako da na kraju krajeva možemo biti zadovoljni sa prikazanom igrom” izjavio je trener Goran Vlačić.