Lokalne vijesti

08.12.2022

Nagrada Ambasador - emisija Sync In najbolja je radijska emisija godine!

U zagrebačkom klubu Boogaloo u četvrtak navečer održan je šesti Ambasador elektroničke glazbe, krovna manifestacija koja okuplja čitavu industriju na jednom mjestu. Dodijeljena su priznanja u 35 kategorija najboljim ostvarenjima elektroničke glazbe u 2022. godini. Emisija Sync In najbolja je radijska emisija godine, a tako je odlučila publika. Nagradu je preuzela Valnea Bulić Neya, idejna začetnica i urednica emisije koja se na Radio Labinu emitira od travnja 2021. godine. U novoj sezoni kao voditelj pridružuje joj se Mate Ružić. Iz Zagreba nam se javila Valnea Bulić: (ton - Valnea Bulić).

''Ovo je već druga nagrada koju je Radio Labin primio ove godine. Nakon što je emisija Litrati nagrađena brončanim mikrofonom od strane Hrvatske udruge radijskih nakladnika, vijest da na našu adresu stiže i Ambasador stigla je kao predivan božićni poklon. Biti lokalni radio, a prepoznat na razini cijele zemlje još je jedna potvrda kvalitetnog sadržaja koji kreiraju urednici i voditelji naših emisija. Veliko hvala svim našim dragim slušateljima koji su dali svoj glas za Sync In, kao i svim dosadašnjim gostima emisije", istaknula je glavna urednica Radio Labina, Rafaela Paliska.

Uz Sync In u istoj kategoriji bile su nominirane emisije Contrast Radio (Yammat FM), Dobar House (Radio 808), Fader i Worries in The Dance (obje Radio Roža).

Emisiju Sync In poslušajte na našim frekvencijama subotom u 20:00 te reprizno utorkom u 21:00 sat. Snimke prijašnjih emisija možete poslušati putem platforme Mixcloud.