22.11.2022

RETROMANIA by ALEA nekretnine - nova emisija u eteru Radio Labina!

Radio Labin predstavlja vam novu emisiju RETROMANIA by ALEA nekretnine, koja će se emitirati četvrtkom od 18 do 19 sati te reprizno petkom u 22:00!

Urednik i voditelj je Siniša Verbanac, a emisija će se baviti reprodukcijom glazbe iz 20. stoljeća, uglavnom iz osamdesetih i devedesetih godina (vrijeme kazeta i vinila), s tim da će svaka emisija imati posebnu temu koja će ju obilježiti kroz čitavih sat vremena (rock pop, reggae, hip-hop, disco, italian, latino, grunge, zatim pojedini izvođač ili bend (Queen, George Michael, David Bowie, Prince, Guns 'n' Roses, pa i domaći i ex-yu izvođači kao Oliver, Parni Valjak, Bajaga), slow music, club music, počeci housea, girl power (ženski izvođači), duets (glazbene suradnje), original vs. remake, želje slušatelja). U emisiju ćemo pozvati i razne goste iz javnog života, bivše DJ-e i glazbenike koji će predstaviti svoju listu, tj. glazbeni ukus iz tog razdoblja.

Emisiju RETROMANIA by ALEA nekretnine lajkajte na Facebook stranici OVDJE, a snimku predstavljanja emisije poslušajte u nastavku.