Scena

04.09.2013

"ORA ET LABORA" već 21 tjedan najprodavaniji album u Hrvatskoj!

Nakon veličanstvenog poljudskog koncerta pred 50.000 ljudi s kojim se otisnuo na turneju "Ora et labora", Thompson je tijekom ljeta nastupio u Biogradu na Moru, Orašju, Crikvenici i Poreču, a idućeg četvrtka (12.9.) će nastupiti na stadionu HŠK Zrinjski u Mostaru s početkom u 20 sati. Nakon toga, u petak (20.9.), održat će humanitarni koncert za katolički đački dom u Katoličkom školskom centru u Šibeniku s početkom u 20 sati.

U međuvremenu se album "Ora et labora" već 21 tjedan nalazi na prvom mjestu prodaje u Hrvatskoj, a platinastu nakladu je dosegao u samo tri mjeseca od izlaska. Tim uspjehom je dokazao da je album "Ora et labora" apsolutno najprodavanije izdanje 2013. godine. To je ujedno i jedini album hrvatskog izvođača koji se našao u samom vrhu prodaje albuma na službenoj svjetskoj iTunes top listi.

Njegov spot "Samo je ljubav tajna dvaju svjetova" dosad je pogledan preko milijun puta, što ukupno sa singlom čini 2 i pol milijuna pregleda na YouTubeu. Spot za pjesmu "Nema predaje" koji potpisuje mladi kreativni tim Skalpel Kolektiv zaslužan i za prethodni spot, zasigurno će uskoro postići jednaki uspjeh.

Uskoro u prodaji očekujte i DVD s ovogodišnjeg koncerta na Poljudu!