Lokalne vijesti

 

 

24.11.2022

Udruga žena Mendula ovog vikenda na četiri događanja prikuplja donacije za humanitarnu akciju ''LABINŠTINA HOĆE! Za mamograf''

Pod pokroviteljstvom Grada Labina , Općine Sveta Nedelja, Općina Pićan, Općina Kršan i Općine Raša, Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula“ Nedešćina, ovog vikenda, u sklopu humanitarne akcije "LABINŠTINA HOĆE! za mamograf", organizira i sudjeluje na čak četiri događanja.

Članice Udruge "Mendula“ u subotu ujutro će od 9 do 11 sati na Trgu labinskih rudara, nuditi prigodne blagdanske aranžmane i druge ručne radove izrađene na kreativnoj radionici „Kreiraj i volontiraj“ koju organizira Udruga „Mendula“.

Istoga dana, u Sv. Katarini od 17:30 sati nadalje, Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula", uz potporu Općine Pićan, sudjeluje i na "Smotri maslinovog ulja istočne Istre". Očekuju vas brojne edukacije i degustacije, bogat kulturno-umjetnički program te hrana i piće po promotivnim donacijskim cijenama.

Zahvaljujući pozivu organizatora, u subotu od 18 sati, članice Udruge "Mendula" sudjelovat će s donacijskom kutijom na „Smotri folklora i kulturnog stvaralaštva“ koja se održava u Sportskom centru Franko Mileta u Labinu. 

Udruga "Mendula" s donacijskom kutijom sudjelovat će i u nedjelju, 27. studenoga, u Sportskom centru Franko Mileta gdje će se održati organizirano gledanje prijenosa nogometne utakmice Hrvatska-Kanada, a nakon toga i rukometna utakmica ŻRK Rudar i Š.R. Karlovac.

Pozivamo vas da svojim dolaskom i donacijama podržite ovu našu zajedničku i vrijednu humanitarnu akciju na dobrobit svih naših žena Labinštine. Dokažimo i ovog puta da zajedno možemo i hoćemo činiti čuda“, poručuju iz Udruge žena Mendula.