Lokalne vijesti

 

 

31.01.2023

Kino Labin u veljači donosi više od 20 filmskih naslova, dvije predstave i jedan stand up

Pred nama je najkraći mjesec u godini no ipak dovoljno dug da Kino Labin ugosti više od 20 filmskih naslova te tri kazališne izvedbe. U Kinu Labin očekuje vas poseban program ususret danu zaljubljenih, Valentinovu te bogat program za vrijeme zimskih školskih praznika. 

Program u veljači otvaraju u četvrtak 2. veljače s početkom u 20:20 sati hrvatskim nagrađivanim filmom Šesti autobus. Ratna je to drama koja je dotakla srca publike i upravo osvojila Zlatni studio za Film godine 2022. U petak 3. veljače u 18:00 sati na rasporedu je Belle i Sebastijan, obiteljski film koji priča uzbudljivu priču života na planinama i odnosu dječaka i psa. Nešto kasnije, s početkom u 20:00 sati imate priliku pogledati film Avatar: Put vode, film koji obara sve rekorde gledanosti kako u Hrvatskoj tako i u svijetu. Napominjemo da je projekcija u petak u 3D formatu. U subotu 4. veljače u 18:00 sati pogledajte animirani film neustrašiva Dina, sinkroniziran na hrvatski, a nakon toga s početkom u 20:00 sati reprizira se Avatar: Put vode u 2 D formatu. U nedjelju, 5. veljače konačno možete pogledati hrvatski animirani film Cvrčak i mravicu koji počinje u 17:00 sati. Inspiriran Ezopovom basnom, “Cvrčak i mravica” na živ i veseo način donosi plemenitu priču o toleranciji i suživotu. Vikend u Kinu Labin završavaju američkom nagrađivanom dramom Kit, s Brendan Fraserom u glavnoj ulozi koji je nominiran za prestižnu filmsku nagradu Oscar za najboljeg glumca kojeg prikazuju u nedjelju u 19:00 sati.

U susret Valentinovu najavljuju premijeru filma Magic Mike: Posljednji ples (četvrtak), potom veliki povratak filma Titanic na velika platna nakon punih 25 godina od prikazivanja i to u 3 D formatu (subota). U organizaciji Showtime, music and theatre dolazi stand up komičar Vlatko Štampar s izvedbom Dejt night (petak), a nakon dugo godina zagrebačko kazalište Planet Art s novom kazališnom predstavom Ljubavna pisma (nedjelja).