Lokalne vijesti

30.05.2023

Kino Labin nastavlja program i u lipnju

Filmski program u Kinu Labin nastavlja se i u lipnju s ukupno 9 projekcija. Prikazat će se pet filmova recentnog datum od čega svaki igra u dva navrata petkom i subotom s početkom u 20.00 sati.

Već ovog vikenda možete pogledati The Boogeyman, napetu adaptaciju istoimene kratke priče slavnog Stephena Kinga koja će vam utjerati strah u kosti i zbog koje biste mogli provjeravati ima li čudovišta ispod kreveta ili se možda krije u ormaru?! Film se ne preporuča mlađima od 12 godina, a može se pogledati 2. i 3. lipnja (petak, subota) u 20.00 sati.

Sljedećeg vikenda prikazuje se animirani film Spiderman – putovanje kroz spider svijet koji prati Spidermana koji se kroz Multiverzum susreće s ljudima koji su zaduženi za zaštitu njegovog postojanja. Na tom putu mora se sukobiti s novom prijetnjom i redefinirati što to znači biti heroj. Film se ne preporuča mlađima od 12 godina, a može se pogledati 9. i 10. lipnja (petak, subota) u 20.00 sati.

Samo dan nakon svjetske premijere u Kino Labin dolazi animirani Pixarov i Disneyjev film Elementi. Radnja filma smještena je u svijet u kojem četiri osnovna elementa vatra, zemlja, voda i zrak žive i koegzistiraju. Unatoč njihovim očitim i temeljnim razlikama oni će shvatiti da su mnogo sličniji nego što su mislili i da je ono što se nalazi iznutra puno važnije od onog što je izvana. Film je namijenjen svim uzrastima, a može se pogledati 16. i 17. lipnja (petak, subota) u 20.00 sati.

Nakon animiranih filmova na repertoaru slijedi znanstvena fantastika! Omiljeni član Lige pravde, The Flash, ovog ljeta dobiva svoj prvi samostalni film, a glavnu ulogu igra Ezra Miller. Da nas očekuje prava ljetna akcijska poslastica dokazuje i činjenica da će u novom filmu veliku ulogu igrati i po mnogima najbolji Batman svih vremena – Michael Keaton. Film se ne preporuča mlađima od 12 godina, a može se pogledati 23. i 24. lipnja (petak, subota) u 20.00 sati.

Posljednji vikend u lipnju posvećen je petom filmu kultne franšize o Indiani Jonesu (i artefakt sudbine). Jones je profesor arheologije, a radnja ovog filma smještena je u kasne šezdesete prošlog stoljeća i povezana je sa svemirskim programom. Neponovljivog Harrisona Forda na platnu Kina Labin pogledajte 30. lipnja (petak) u 20.00 sati.