Lokalne vijesti

14.09.2023

U Kinu Labin u rujnu 17 projekcija i 10 filmova

Animiranim filmom Nindža kornjače: Makljaža s mutantima večeras počinje filmski program u Kinu Labin. Film je na programu u 18 sati. U rujnu vas očekuje 17 projekcija ukupno 10 filmova. Nindža kornjače: Makljaža s mutantima, može se osim večeras pogledati sutra i u subotu s početkom u 18.00 sati. Nakon što su se godinama krili od ljudi, kreću osvojiti New York. Njihova nova prijateljica April O’Neil pomaže im u borbi s misterioznim zločinačkim udruženjem, ali ubrzo će imati pune ruke posla kada na njih puste vojsku mutanata.

U suradnji s Lala land rođendaonicom omogućeno je fotografiranje s maskotom u četvrtak nakon projekcije, a u petak i subotu prije početka projekcije.U kasnijem terminu u petak i subotu prikazuje se horor Časna II s početkom u 20.30 sati. "Časna II’" nastavlja priču gdje je prvi dio stao, otkrivajući šokantno neispričano porijeklo zlog demona. Priča prati dvije mlade redovnice koje riskiraju sve kako bi razotkrile po život opasnu misteriju iza njezinog povratka i otjerale je natrag u pakao jednom zauvijek. Ovaj put, nitko nije siguran. Dobna preporučena granica zagledanje filma je 15 godina.

Nedjelja je rezervirana za animirani film Mia i ja, priču o čarobnom svijetu jednoroga, vilenjaka i zmajeva. Film se prikazuje u 17.00 sati. Ubojstvo u Veneciji, gdje se Kenneth Branagh vraća u svoj zadivljujući portret detektiva Herculea Poirota u najnovijoj adaptaciji bezvremenske Agathe Christie igra u 19.00 sati. Dobna preporučena granica za gledanje filma je 13 godina.Ulaznice je moguće nabaviti 30 min prije početka projekcije na blagajni kina ili izvršiti rezervaciju ulaznice na kino-labin@uciliste-labin.hr.

Napomena za posjetitelje: radovi na balkonu su se produžili zbog objektivnih razloga te tijekom ovog vikenda balkon nije u funkciji stoga je kapacitet dvorane 164 sjedeća mjesta na parteru. Molimo da ne unosite grickalice i piće osim onog koje se može kupiti na aparatu. Ograničen je unos gaziranih pića u kino salu. Nakon projekcije molimo da počistite za sobom i smeće odložite u za to predviđene kante. Korištenje mobitela za vrijeme projekcije nije dozvoljeno, kao ni nedolično ponašanje, pravljenje buke i ometanje ostalih gledatelja, priopćili su iz Kina Labin.