Scena

02.02.2024

Zvjezdani duo Sea Star festivala ARTBAT predstavlja singl suradnju s glazbenim umjetnikom Another Life

Tech-house velemajstorski duo ARTBAT, koji ovog svibnja stiže u magičnu umašku lagunu Stella Maris, udružio je snage s glazbenim elektro umjetnikom Another Life i predstavio novi briljantni singl „In Your Arms“. Pjesmu prati impresivan spot ispunjen zadivljujućim scenama krajolika, a hipnotički ritam vjerno prate talentirani plesači. Ova je numera već druga uspješna suradnja s mladim DJ-em i producentom koji djeluje pod njihovom etiketom UPPERGROUND. 

U lipnju prošle godine ARTBAT i Another Life objavili su hit singl „Breathe In“ i oduševili fanove elektronike diljem svijeta, a sada su servirali još jednu poslasticu. U Hrvatsku ovaj obožavani dvojac stiže od 23. do 26. svibnja kada će nastupiti na šestom izdanju Sea Star festivala na koji dolaze i Hot Since 82, Deborah De Luca, INIKO te regionalni prvaci Joker Out i Buč Kesidi.

ARTBAT čini iskusni DJ duo iz Kijeva, Artur i Batish. Njihov je uspon obilježen strelovito brzom tranzicijom od debitantskog izdanja do nastupa u Destino klubu na Ibizi u samo godinu dana. Javnost su impresionirali s „Mandrake“, a evolucija je zvuka uslijedila i s „Uplift“ te „Tabu“. Iz kijevskog su glazbenog podzemlja dvojica prijatelja stigla na poziciju najtraženijih izvođača svjetske elektro scene. Čarobnjaci za DJ pultom ističu se svojim moćnim i melodičnim house i techno stilom, a krase ih i razne titule, od kojih se posebno ističe Breakthrough Artist of The Year koju im je 2019. godine dodijelio žiri Ibiza DJ Awardsa. Publiku su posebno oduševili svojim setom na zatvaranju EXIT festivala prije dvije godine, kao i na ovogodišnjem beogradskom No Sleep Partyju.

UPPERGROUND je ime službene ukrajinske nezavisne izdavačke kuće elektroničke glazbe koju je duo ARTBAT osnovao 2021. godine s ciljem da napravi dom vlastitim glazbenim kreacijama. Ubrzo su počeli organizirati i događaje s odličnom recepcijom kod publike, a UPPERGROUND je postao svetim gralom elektronske glazbe. Samo u prošloj godini objavili su desetak izdanja sa svjetski poznatim elektro zvijezdama, a label nastavlja rasti i razvijati se.

ARTBAT se pridružio headlinerima šestog izdanja Sea Star Festivala. Svoje su nastupe dosad potvrdili i Hot Since 82, Deborah De Luca, INIKO, Joker Out te Buč Kesidi. Šesto izdanje festivala bit će održano od 23. do 26. svibnja 2024. na brojnim poznatim i novim pozornicama u umaškoj laguni Stella Maris. Kao i dosad dva glavna dana festivala bit će petak 24. i subota 25., dok su četvrtak i nedjelja rezervirani za Welcome Day i After party.

Festivalske ulaznice po cijeni od 44 eura, s popustom od 40 % u odnosu na finalni iznos, mogu se kupiti na službenim stranicama festivala, na prodajnim mjestima te online u sistemu Entrio.