Scena

Tehnoline telekom

09.09.2013

PlayOne nastavlja niz uspješnih projekata na inozemnoj sceni!

Sa svojim novim singlom "Can I Get Some Love", na kojem su ugostili vrhunskog UK soulful house performera Amricka Channu i Liveinthemix vokalisticu Sandru, ostvarili su u vrlo kratkom roku gotovo 250 000 pogleda audio verzije na You Tubeu te zavidan broj preslušavanja singla na njihovim službenim i privatnim linkovima.

Budući da se radi o elektronskoj klupskoj glazbi, odnosno singlu usmjerenom na svjetsko tržište, koji još uvijek nema video spot, može se reći da je PlayOne na dobrom putu.

S obzirom da je njihov gost vokal Amrick Channa poznat po nastupima za velike brandove i popularne klubove diljem svijeta (Pacha, Ministry of Sound, Heineken, Hed Kandi, Stereo Sushi, WMC itd.) te potpisuje izdanja za Pyramidal, Pacha Ibiza i Housesession Germany, u toku su i pregovori s vanjskim izdavačem.

Ekskluzivna je vijest da će zagrebačka publika nakon dugo vremena imati priliku vidjeti live performance PlayOnea sa svojim gostima. Nastup će biti održan 25. 09. u okviru novog klupskog programa, odnosno večeri srijedom u Green Gold Clubu pod nazivom "Urban Wednesday".  U okviru svog "Liveinthemix partyja" PlayOne priprema ugostiti i jedan poznati svjetski brand te niz hrvatskih i inozemnih top izvođača.