Scena

Tehnoline telekom

09.09.2013

Hari Mata Hari 14. rujna u LMC-u

Nekoliko vrhunskih koncerata koji će svojim koloritom još jednom obradovati sve ljubitelje domaće glazbe, zaokružit će ljetnu sezonu u LMC clubu. 

U subotu, 14. rujna, na najvećoj open-air pozornici u Istri nastupit će sastav koji zahvaljujući svojim baladama puni dvorane diljem svijeta.  Specifična boja glasa, osjećajna izvedba i prepoznatljivi refreni... Prepustite se emocijama, jer stiže grupa Hari Mata Hari! 

HARI MATA HARI (BIH)

Hari Mata Hari - umjetničko ime pjevača Hajrudina Harija Varešanovića, popularni je glazbeni sastav iz Sarajeva. Njihove su pjesme svrstane među najpoznatije i najpopularnije ljubavne balade bivše Jugoslavije, a od dana svog osnutka do danas prodali su preko pet milijuna albuma. 

Harijev djed je bio jedan od najpoznatijih pjevača tradicionalne sevdalinke. U dobi od šest godina, po uzoru na njega, i sam je počeo pjevati i svirati gitaru. Po završetku srednje škole počeo je studirati filozofiju, ali nikad nije diplomirao jer su mu glazba i ljubav prema fotografiji zauzeli najveći dio vremena. 

Članovi banda su se u nekoliko navrata mijenjali, ali unatoč tome, albumi su se počeli redati jedan za drugim, a naklade vrtoglavo rasle. 

Raspad Jugoslavije i rat ostavili su traga, ali je grupa nastavila s radom. Mnogobrojni nastupi diljem Balkana, Europe i SAD-a i suradnje s vrhunskim izvođačima Harija su dizale u nebo, a na Eurovizijskim nastupima bio je ispraćen ovacijama publike. 2006. godine je na istoimenom natjecanju s pjesmom Lejla osvojio visoko treće mjesto i time osigurao planetarnu popularnost.

Od davne 1985. godine kada su osnovani do danas, postali su prepoznatljivi po svojim melodičnim pjesmama, osebujnoj izvedbi i mnogim nagradama kako struke, tako i publike. 

Prodaja ulaznica:

- shop.lmcclub.com

- na prodajnim mjestim Glas Istre

- na svim prodajnim mjestima i u sustavu Eventima 

- na mjestu događaja neposredno prije početka koncerta 

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni potražite OVDJE 

 

Hari Mata Hari (BiH) 14. rujna s početkom u 23:00 sata 

LMC LightHouse Music club