Scena

Tehnoline telekom

29.11.2013

Singl "Tragovi" najavljuje indie kompilaciju s 12 sjajnih bendova

Ovaj tjedan objavljena je indie kompilacija "Tragovi" na kojoj se nalazi 12 mladih autora i bendova. Za neke od njih ste već imali prilike čuti, a neke ćete tek otkriti. Na albumu se nalaze Olovni ples, Ante Perković, Mika Male, Queen of Sabe, Kimiko, Go No Go, Zvonimir Varga, Nezahvalnici, Big Strip Gorila, Droid, Ketz i Orvel. Riječ je o glazbenicima koji zaista vole to što rade, ne stvaraju "glazbu s predumišljajem", već za svoju dušu. Ilustracije za album potpisuje mlada umjetnica, Andrea Resner.

Singlove i bendove ćemo pojedinačno predstaviti u narednim tjednima. Prvi singl koji predstavljamo s kompilacije je pjesma "Tragovi" talentirane glazbenice Queen of Sabe.

"Cijeli život slušam raznoliku glazbu i imam osjećaj da me svaki njen dio inspirirao na sto različitih načina i često si zvučim potpuno drugačije od onog što sam planirala napraviti. Ono što trenutno radim sama bih opisala kao akustični, alternativni, ambijentalni rock...", opisala je mlada zagrebačka kantautorica Sabina Herman, umjetničkog imena Queen of Sabe. Više informacija o njoj pronađite na Facebooku.

Album kupite na webshopu i na iTunesima.

CROATIA RECORDS