Scena

Tehnoline telekom

17.09.2013

Vrh HR TOP 40 i dalje drže Massimo, Vanna i Oliver

Massimo je s pjesmom Suze nam stale na put i prošlog tjedna suvereno vladao hrvatskim radijskim eterom i tako se čak trinaesti put zaredom našao na vrhu najnovije liste HR TOP 40. Iako je u 36. tjednu bila treća, Vanna nije ni trenutak  posustala već je ponovno zakoračila koracima od 1000 milja i ponovno se vratila na drugo mjesto. Na trećem mjestu čeka nas pjesma koju su radijski urednici, a i publika vrlo brzo zavoljeli i prepoznali, naravno, riječ je o Oliveru Dragojeviću i pjesmi U mom zagrljaju. Izuzetan pomak zabilježen je kod pjesme Oprosti mi jube u izvedbi Klape Cambi (K.Kambelovac) koja je sa 36. mjesta dospjela na zavidno 4. mjesto. Zadovoljan postignutom uspjehom, ovako je to komentirao Hrvoje Lozančić iz Klape Cambi: Naš novi singl, Oprosti mi jube, pjesma s kojom smo osvojili apsolutnu pobjedu na ovogodišnjem festivalu Dalmatinska Šansona Šibenik, ugodno nas je iznenadio prijemom kod publike na radio postajama. Tek smo tri tjedna na HR TOP 40, a već smo dospjeli na visoko 4. mjestu. Ljudi je već dobrano traže na našim koncertima, pjevaju je iz sveg srca, vide svoju priču u njoj. Ne preostaje nam ništa drugo nego snimiti spot za tu pjesmu, kako bi našla još veći krug slušatelja, bila još dostupnija. Važno je samo ispričati priču koju pjesma nudi na pravi način. 

Softverski sustav PlayKontrol koji prati emitiranje 80 radijskih postaja u zemlji zabilježio je kako su u prvih deset i dalje s nama : Crvena jabuka – Imam neke fore, Bojan Jambrošić – Hajdemo zajedno, Baruni – Dobro došla mi u sjećanje, Parni valjak – Samo da znaš, Natali Dizdar  - Grijeh, ali i najnoviji Massimov singl Vrijeme.

Osim Massima i pjesme Vrijeme novi ulaz na listu zabilježili su i: Jasmin Stavros koji pjeva pjesmu Ljubomorni ljudi, Neda Ukraden predstavlja pjesmu Viljamovka, a Tonči Huljić & Madre Badessa kažu kako su rojeni da im bude lipo i Ivana Kindl koja je u svom novom singlu opjevala svog kućnog ljubimca, mačka Woodyja.